Trenger du ny nettbutikk?

Enkel og fleksibel nettbutikk

Rubics er utviklet spesielt for deg som trenger smidige nettbutikkløsninger. Systemet er designet for å vokse i takt med økte behov, og er skybasert. Du trenger ikke å tenke på vedlikehold og oppdateringer – den jobben tar vi!

skjermer med nettside

Bli kjent med Rubics

Stabilitet og fleksibilitet skal være en selvfølge når du velger nettbutikkløsning. Det er det også i Rubics. I løsningen kan du enkelt legge til og fjerne produkter, kjøre kampanjer, samt lage og publisere relevant innhold.

Rubics er utviklet av oss i LudensGruppen. Løsningen har en rekke ulike funksjoner, og er optimal for deg som ønsker en fleksibel og kostnadseffektiv nettbutikk. Du kan starte med noen enkle funksjoner, og koble på mer avansert funksjonalitet etter behov. Samtidig er du alltid trygg på at de stadig endrede kravene til teknisk søkemotoroptimalisering er ivaretatt. 

ipad

Med Rubics får du nettbutikk som: 

  • Er komplett og klar til bruk 
  • Er laget med et intuitivt administrasjonspanel
  • Ikke krever noen kunnskap om programmering 
  • Blir levert med teknisk support 

Stabil løsning som møter de tekniske kravene

I takt med de mange endringene fra blant annet søkemotorene, opplevde vi at mange av de ulike åpne løsningene ikke leverte optimalt over tid. Oppdateringene var krevende, og SEO-effekten forble lav selv etter tiltakene var gjort. 

Vi ønsket å gi kundene våre nettsider og nettbutikker som alltid var oppdaterte – med garanti for god teknisk SEO. Slik ble Rubics til. 

Vi har listet opp noen av fordelene med løsningen under for å gjøre det enkelt for deg å finne frem. Ta kontakt med oss dersom du ønsker et uforpliktende tilbud.

*Kommer an på betalingsleverandør.

**Avhenger av temaet du velger.