aptly-tilvagsportal

Aptly er en skytjeneste laget av oss i Ludens, og støttet av Innovasjon Norge. De siste fem årene har vi jobbet med å kartlegge hvordan våre digitale løsninger kan bidra til å spare våre kunder for administrative oppgaver. Vi ser på de digitale løsningene vi utvikler som nav i kommunikasjonen. De skal ikke bare skal bidra til en bedre kundereise for sluttkunden, men også forenkle de administrative oppgavene. 

Aptly - tilvalgsportal

Aptly er utviklet i samarbeid med kundene våre, og systemet oppdateres løpende basert på nye ønsker og nye utfordringer våre kunder opplever. Aptly startet som en enkel tilvalgsløsning, men er i dag en komplett løsning som følger kunden fra prospekt, gjennom tilvalg og ettermarked. Med Aptly kan du holde kontakt med kunden gjennom mange år. Kunden har alt som er knyttet til egen bolig, samlet på ett sted, og enklere kommunikasjon med kunden, gir en bedre kundeopplevelse. 

Aptly har en integrasjon mot Boligmappen som gjør at dokumentasjon kan overføres om ønskelig. Se mer på Aptlys hjemmeside. 

Noen av våre referanser

Minel_logo
Fredensborg logo sort
Follohus logo i svart
Veidekke logo

Kontakt oss

Har du et prosjekt du ønsker at vi skal se på? Fortell oss kort hva det gjelder i skjemaet under, og vi tar kontakt.