Grafisk design

Grafisk design handler om å presentere informasjon og funksjonalitet på en tiltalende og lettfattelig måte. Et merke, et design eller en kampanje krever omsorg. Design er et av de viktigste virkemidlene for å bygge identitet og synliggjøre en merkevare.

Det grafiske uttrykket - det visuelle språket - er en viktig faktor og et viktig verktøy for hvordan en tjeneste eller et produkt blir oppfattet. Dette gjelder uansett plattform og kommunikasjonsflate. Vår ambisjon er å skape et unikt visuelt uttrykk, som kommuniserer og som blir lagt merke til. 

Design handler om å skape gode kundeopplevelser som fører forbruker og virksomhet sammen. For våre kunder er vi opptatt av å skape gode og helhetlige konsepter som styrker merkevaren og gir målbare resultater.

Illstrasjonsbilde for grafisk design

Fullservice byrå

Vi er et fullservice byrå. Det betyr at vi tar hånd om hele prosessen for kunden – fra planlegging til ferdig produkt og leveranse. God oppfølging og prosjektledelse gir forutsigbarhet og trygghet. 

Våre designerne har en tverrfaglig tilnærming med fokus på visuelle identiteter, interaksjonsdesign, tjenestedesign og konsept- og produktutvikling. 

Vi leverer alt innen grafisk formgivning; årsmeldinger, brosjyremateriell, magasinlayout, bokdesign, digitale flater som bannere og digitale boards, enkle informasjonsfilmer og motion-graphic. Vi kan også bistå med komplekse mulitikanalkampanjer, utvikling av kreative konsepter og visuelle identiteter.