kirsti k berg

I en kontinuerlig digital utvikling er det viktig å legge vekt på kundens behov. Det er kundene som driver veksten og bedriften fremover. Det er også viktig å merke seg at ingen kunder er like. 

Hvor finner de informasjon? Hvordan oppsøker de den? Hva ønsker de å vite mer om og hvordan går de frem? For å lykkes må hele kundereisen ligge til grunn for å henge med i utviklingen, både før, under og etter kjøpet.

Nettbutikkene holder døgnåpent

Gjennom å utvide "åpningstidene", vil du få flere innganger til din bedrift. Det handler rett og slett om å bli synlig og tilgjengelig på flere kanaler, og å åpne dører for kunder som ikke har klart å finne frem til deg tidligere. 

Ved å skape relevant innhold på flere kanaler, vil du få økt synlighet, styrket merkevare og en bedre relasjon med kundene dine.

Hold kunden interessert

For et godt kundeforhold MÅ du ha! Det er dessverre slik at du er kun et lite klikk unna å miste en kunde. Kundenes forventninger forandrer seg i takt med den digitale utviklingen. Om en nettside ikke fungerer optimalt eller at kunden ikke får handle på egne premisser, er det stor sannsynlighet for flukt. 

Kontinuerlig tilpasning til kundenes kjøpsmønstre og brukeropplevelser er det viktigste grunnlaget for å overleve som bedrift i dag. Vi lever rett og slett i kundenes tidsalder.

Lang erfaring og sterkt engasjement for fagkjeder

Vi i Ludens har samarbeidet tett med en rekke fagkjeder i mange år, og gjort oss en del erfaringer. Vi så rett og slett behovet for å starte et eget firma under Ludens AS, derav Ludens Retail. Vi har gode prosesser som kan tilpasses deg, som enten driver en bedrift eller en fagkjede.

Kirsti K. Berg er dama som styrer Ludens Retail-skuta, og det med god grunn. Hun har 17 års erfaring som markedsdirektør i Euronics Norge AS og 10 år som medlem i Euronics International Marketing Management Team. Ved siden av å være fire barns mor, har hennes engasjement og interesse for markedsføring ofte ført henne tilbake til skolebenken. Hun har master i merkevareledelse fra Norges Handelshøyskole, i tillegg til en rekke fag og seminarer i regi av BI og ANFO.

Bred kompetanse over flere bransjer

Kirsti har jobbet med alt fra butikkonsept, nettbutikk, kundeklubb, intranett og tradisjonelle og digitale kanaler. Gjennom tett dialog med butikker, produktleverandører, reklame- og mediebyråer, har hun fått god innsikt i muligheter og utfordringer små og store kjeder opplever. Spesielt når det gjelder mindre kjeder, med små budsjetter hvor det er helt avgjørende å få effekt fra hver eneste krone.

Dette er verdifull innsikt i møte med nye kunder og samarbeidspartnere. PS: Hun kan vise til gode resultater.

"Mitt fokus har alltid vært, og vil alltid være å ha kunden i fokus. Gode relasjoner, evnen til å lytte, tett dialog, og proaktivitet har alltid vært viktig når det kommer til valg av samarbeidspartnere. Og det er det jeg ønsker å være for mine kunder, slik at vi sammen kan skape mer oppmerksomhet og økt synlighet, trafikk og omsetning.

Liten eller stor, alle er like viktig!" - Kirsti K. Berg

arbeidsmetoden til ludens retail

Du får alt på ett sted

Vi tror på å integrere kommunikasjon, teknologi, kreativitet og design for å skape helhetlige kundeopplevelser som gir økt verdi for kundene dine og deg.

Ludens Retail tilbyr alt fra:

  • Fleksible nettsider
  • Nettbutikk
  • Intranett
  • E-læringssystemer
  • Design
  • Innholdsmarkedsføring
  • Kreativitet markedsføring
  • Print og trykksaker

Vi har kompetanse innenfor alle digital kanaler og lager skreddersydde løsninger basert på ditt behov. Sammen finner vi hvilke tjenester som passer for deg. Ta kontakt her, eller via skjemaet under.

Kontakt oss

Har du et prosjekt du ønsker at vi skal se på? Fortell oss kort hva det gjelder i skjemaet under, og vi tar kontakt.