Kvinne i sofa deltar i julekalender på Facebook

Ludens’ julekalender holder deg i kontakt med eksisterende kunder, og du tiltrekker deg også nye. I tillegg blir målgruppen din bedre kjent med det bedriften tilbyr, gjennom spørsmål og quiz.

Vi tilpasser julekalender til din bedrift

Vi har laget julekalendere for våre kunder i mange år. Vår julekalender er fleksibel, og kan enkelt tilpasses din bedrifts behov og ønsker. Hvorfor driver vi med dette? Fordi det funker, og har gitt våre kunder god respons. Kalenderen er enkel å linke til din nettside, og er tilpasset sosiale medier. Den er naturligvis også optimalisert for alle flater, som mobil, nettbrett og desktop. Ønsker du å spre litt ekstra juleglede samtidig som du markedsfører deg? 

Tone, vår julekalenderekspert, hjelper deg mer enn gjerne med dette. 

Motiverte og engasjerte ansatte i desember?

Intern julekalender i bedriften er en fantastisk måte å vise dine ansatte at du setter pris på jobben de gjør, eller for å teste kunnskapen til dine ansatte på en morsom måte. Motiver med gode premier. Litt sunn konkurranse mellom dine ansatte vil øke spenningen og engasjere litt ekstra i desember.

Julekalender skaper god dialog med eksisterende og nye kunder

Julekalenderen må være enkel å finne på nettsiden din, og du kan promotere kalenderen på ulike SoMe-kanaler. Hvorfor julekalender? Fordi vi elsker å få noe gratis!

Det er viktig at premiene i kalenderen er spennende for at folk skal melde seg på. Men for at kalenderen skal være merkevarebyggende for din bedrift, er det også viktig at premiene er relevante for firmaet. Målet med en julekalender er økt kjennskap og trafikk inn i det nye året også, ikke bare i desember.

Nyhetsbrev og kundeklubb

Så lenge julekalenderens innhold og premier er relevante for deltakeren, er den et godt verktøy for verving til eksempelvis nyhetsbrev eller kundeklubb. Dette ble forsøkt under Interfloras julekalender 2019, og resultatet var at hele 50% av deltakerne meldte seg på nyhetsbrev. 

kvinne med laptop deltar i julekalender

På forhånd god jul – den kommer fortere enn du aner.

Kontakt oss

Har du et prosjekt du ønsker at vi skal se på? Fortell oss kort hva det gjelder i skjemaet under, og vi tar kontakt.