Filmhyllest til en fantastisk fostermor

Vi fikk fortelle historien om Ranveig og to av hennes fosterbarn gjennom arbeidet med Aleris Omsorg. Det ble et sterkt møte.

ranveig fostermor stendi

Alle trenger omsorg og kjærlighet, rom til å drømme og en sjanse for å lykkes. Men ikke alle er like heldige. Aleris Omsorg ønsker å hjelpe de barna som trenger det mest, de som har et større behov for et stabilt hjem slik at de skal kunne utvikle seg positivt.

Aleris Omsorg har familiehjem over hele landet, men trenger hele tiden nye. Et familiehjem er et forsterket fosterhjem. Et hjem som kan ta imotbarn og unge som har ekstra behov for trygghet og stabilitet.

Fosterhjemmenes viktige oppgave

For å gi potensielle fosterhjem et bedre inntrykk av viktigheten av oppgaven og hva jobben innebærer, ønsket Aleris Omsorg at vi skulle lage en informasjonsfilm.

I regi av Aleris Omsorg ble det i juni 2018 holdt en sommersamling i Son i Akershus for alle familie- og beredskapshjem. Alle fosterforeldre gjør en fantastisk viktig jobb, og det er viktig å få frem.

20 år som fosterhjem fortjente en spesiell hyllest

En av de som gjør en fantastisk jobb, Ranveig, skulle motta en velfortjent hyllest. Hun har vært fostermor i over 20 år. Vi fikk møte og snakke med to av hennes fosterbarn, Michael og Embla, i forkant av samlingen. Lite visste Ranveig da, at filmen skulle brukes for å hylle henne under samlingen i Son.

Finn fram lommetørkleet og snurr film.

Ingen medier virker sterkere enn film. Har du et produkt eller en tjeneste som fortjener oppmerksomhet? Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat!